معاون پارلمانی رئیس جمهور: افتخار دولت خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: تا زمانی که ولایت بر جمهوری اسلامی نظارت دارند، احدی توان تجاوز به ایران را نخواهد داشت. به گزارش خبرگزاری حیات، دومین کنگره شهید حسین فهمیده و 36 هزار شهید دانشآموز عصر امروز در استان البرز گشایش یافت.در مراسم افتتاحیه این کنگره حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاجالدینی طی سخنانی به تشریح ولایتمداری شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: اگر نبود اعتقاد راسخ شهدا و ایثارگران به رهنمودهای ولایت، به طور قطع دشمنان شرقی و غربی در طول جنگ ایران را به اسارت خود در میآوردند.وی افزود: در این میان شهید حسین فهمیده از جایگاه بسیار والایی برخوردار بوده و حتی امام راحل و عزیزمان از این شهید بزرگوار به عنوان رهبر خویش یاد فرمودند.این مسئول ادامه داد: شهید فهمیده افتخاری بزرگ برای استان البرز است و ایرانیان به داشتن چنین فرزند غیور و ولایتمداری به خود میبالند. *هر چه داریم از ولایت است
میرتاجالدینی با تاکید بر اینکه تمام موفقیتهای جمهوری اسلامی مرهون ارتباط قوی ملت ایران با ولایت است، گفت: ما هر چه داریم به واسطه حضور ولایت و پیروی ملت ایران از رهبری است و نمود عینی این اعتقاد راسخ را میتوان در ایثار شهدا و جانبازان مشاهده کرد.وی تاکید کرد: بنابراین تا زمانی که ولایت بر جمهوری اسلامی نظارت دارند، احدی توان تعرض به ایران را نخواهد داشت.
*افتخار دولت خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است
وی در بخش دیگری از سخنان خود با لزوم تبیین آرمانهای شهیدان والا مقام و امام شهیدان اظهار داشت: ما باید تمام توان خود را صرف حفظ و حراست از آرمانهای شهدا کنیم و رمز ادامه موفقیت انقلاب در همین یک نکته خلاصه شده است.معاون رئیس جمهوری افزود: شهدا و جانبازان سرافراز سپاه اسلام یک پیام کلی به ملت ایران دادند و آنهم ایثار در راه ولایت تا آخرین قطره خون است.میرتاجالدینی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم همچون گذشته در جهان سربلند باشیم، باید روحیه بسیجیوار همچون شهدا داشته و در راه ولایت حرکت کنیم.وی در پایان تاکید کرد: به فضل الهی یکی از مهمترین افتخارات دولتهای نهم و دهم خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است و به این خدمت خود افتخار میکنیم.لازم به توضیح است، در این کنگره که با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی برگزار شد، از پنج جلد کتاب با موضوع شهدای دانشآموز رونمایی شد.